Kwaliteitsvolle zuivelproducent

VITALAC is een Belgische zuivelproducent met een ruime waaier aan kwaliteitsproducten in zijn gamma. Gelegen in het landelijke Veltem-Beisem, is Vitalac nog één van de laatste privé-ondernemingen.  Sinds de stichting in 1942 is dit familiebedrijf al aan de 4e generatie toe en heeft men dus een enorme bagage aan ervaring binnen de sector van de melkproducten.

Vitalac produceert zowel onder eigen merken (Vitalac, Chocovit, Vanilivit, Jojovit..) als onder Private Label. Voor vragen omtrent een concreet project bent u bij Vitalac dus aan het goede adres. Indien u meer informatie wenst hieromtrent gelieve ons te contacteren via het contactformulier
Onze Producten

Sinds meerdere jaren heeft Vitalac zich gespecialiseerd in de productie van gesteriliseerde melk- en zuivelproducten.
Enkele van onze bekendste producten zijn Chocovit en Vanilivit. Chocovit is een magere gevitamineerde Chocolademelk en Vanilivit is een heerlijke Vanillemelk.

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten zoekt Vitalac steeds naar een goed evenwicht tussen een goede smaak en een beperkt aantal caloriën. Verder produceert Vitalac tal van andere producten zoals Room, Koffiemelk en Consumptiemelk.

Indien u meer informatie wenst betreffende ons assortiment klik hier.

 

 

Wegwerpglas

 

WaarborgglasPlastic

Productfiche aanvragen?

Wenst u meer informatie over onze producten? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren via het contactformulier